Инвестиции за начинаещи

Потребителски аватар
Mo.
Мнения: 25
Регистриран: пон юни 19, 2017 5:59 am
Контакти:

Инвестиции за начинаещи

Мнение: # 20Мнение Mo.
чет юни 22, 2017 11:45 am

Много хора ежедневно започват все по-ясно да осъзнават нуждата от инвестиране, но къде?
Кое е безопасно, къде има по-голяма печалба, къде не трябват много пари за старт?
Все резонни въпроси и все с един и същ отговор- Вземи си консултант!!!
Всеки ден света се променя.
Масата не осъзнава нуждата си от растеж и възможностите, които имат тези, които учат бързо.
Общодостъпните инвестиции за частно лице не са малко, но не са и много ако държим на сигурността.
Най-сигурни са застраховките Живот. Последните 20 години този инструмент се е закрепил на лидерските места по даване на възможност да се инвестира с малки равни месечни суми и трупане на сигурна доходност. Парите и доходността по застраховка Живот са гарантирани от държавата и дружествата подлежат на периодични проверки от Комисията по финансов надзор. Основно средствата(80%) се инвестират в държавни ценни книжа и доходността там през годините се движи около 4%. Част от сумата се инвестира в имоти, облигации и най-малката частица от нея в банкови депозити(Рядко над 2%). В повечето случай дори банките държат парите си при застраховател, а не обратното.
Плюсът на застраховката Живот е, че хем пестиш и инвестираш едновременно, хем си застрахован. Също така, за да получиш обезщетение за счупена ръка примерно може да си внесъл само една вноска, а не както мислят хората по принцип, че трябва да им е изтекла застраховката. Напротив :)

Представете си, че месечната ни вноска по застраховка Живот е 100 лева. Около 5 лева от нея отиват за покриване на рисковата част, т.е. защитава нашия живот и здраве в размерите, договорени със застрахователя в избрани от самите нас ситуации. Останалите 95 лева се инвестират и носят някаква доходност, която ще получим, когато застраховката изтече. Когато имаме само спестовен елемент, нашите пари (както и тези на всички останали застраховани) се събират на едно място и се инвестират по определени правила, наложени от законодателството. С тази сума от 95 лв. месечно започваме да трупаме Гарантирана сума за получаване и ако тя е грубо казано 10 000 лв. ако ни се случи злополука ние получаваме % от 20 000 лв. за да се лекуваме или да си седим вкъщи. В случай на смърт на посочен от нас човек се изплащат 30 000 лв, за да може той да се погрижи за разходите по погребението, да се доизплатят кредити или ако имаме малки деца да бъдат отгледани достойно. И това ни се дава по право още с първите 100 лв.

Това е чистата застраховка Живот, вторият вариант е Инвестиционна Застраховка Живот. Там условията са същите както при спестовната-в тази обаче ние можем да определим, в кой взаимен фонд да се инвестират парите ни, както и да го променим след време, ако не сме доволни.
Тези пари отново се онаследяват.
Всеки застрахован плаща всяка година 1 лев за гаранционен фонд, а парите по застраховката му не подлежат на запори и единствено лица, които е посочил поименно могат да получат тези пари.
Друго предимство на застраховката Живот са данъчните облекчения.Това данъчно облекчение е в размер до 10 % от годишния ни доход и с платените застрахователни премии си намаляваме данъчната основа. Например, ако имаме заплата от 1,000 лева на месец или 12,000 лева на година, до 1,200 лева може да отделяме за вноски по застраховка Живот. Така данъчната основа ще ни стане 10,800 лева (вместо 12 хиляди) и ще платим данък общ доход от 1080 лева, вместо от 1,200 лева, т.е. спестили сме едни 120 лева за годината. Ако прекратим застраховката си преди падежа, ще трябва да си платим данъка от 10% за цялата сума, независимо дали сме ползвали облекчение или не.
Застраховката Живот е дългосрочен ангажимент. Тя се сключва в някои случаи и за 20 и повече години и през това време ние трябва да внасяме всеки месец (или година) застрахователната премия. Ако се откажем преди това, ще загубим част от спестените средства. Надявам се всички застрахователни агенти и брокери да казват на клиентите си, че ако прекратим застраховката си Живот пред първите две години от договора, ние ще изгубим спестовната част, т.е. онези 95 лева на месец, като ще сме ползвали само рисковия елемент.
След втората година имаме право на откуп. Това означава, че може да си вземем част от внесените пари (само от 95-те лева, защото останалите 5 лева, за да покрият риска). Колкото повече години сме внасяли, толкова и процентът на откупа ще е по-голям. На падежа той е 100%. Ако спрем да внасяме пари в някакъв момент по тази застраховка, може да не я прекратяваме, а просто да намалим застрахователната сума и тя да стане по-малка от първоначалната.
Разбира се както споменах светът се променя, а с него и застраховките. Работя с продукт, от който след втората година хората могат да теглят от партидата си за непредвидени или предвидени разходи като: бал на детето, сватби, кръщенета, нов автомобил, предсрочно погасяване на кредит и каквото се сетите, без да търпят никакви загуби, а останалата част от парите им да продължи “да работи” и да им носи доходност.
Онаследяване на застраховките Живот. Общата представа за застраховката Живот, е че когато умрем някой получава парите ни и си купува палто от норки. Точно така е. Още преди да сме подписали кандидатстването си за застраховка(т.нар. Предложение) ние знаем колко пари ще имаме след избрания от нас период и в това предложение ние трябва да попълним имената на хората, които искаме да обезпечим при евентуален фатален край. Вариантите са 2. Първият е да запишем просто “По закона за наследници”, а вторият е да ги посочим поименно, като във вторият нашите наследници може да не са роднини. Този вариант е много предпочитан от семейни хора с любовници, или при извънбрачни деца. Парите освен, че се онаследяват са и несеквестируеми, не подлежат на запор.

Е! Какво ще кажете?
0878 332 447 Мария Рашкова- Вашият финансов консултант
http://lichnifinansi.4stupki.com/ моят персонален сайт
https://web.facebook.com/lichnifinansi.4stupki/ страницата на моя бизнес
https://m.facebook.com/profile.php?ref_ ... _admin.php Фейсбук

Steklobanki-Mep
Мнения: 197
Регистриран: пет дек 29, 2017 2:25 am
Местоположение: Nicaragua
Контакти:

Товары для консервации оптом в Твери

Мнение: # 17025Мнение Steklobanki-Mep
ср яну 03, 2018 9:11 am

Стеклянные банки оптом в Твери
]Крышки Волжанка и банки дешево

Изображение

[h1]Банки стеклянные оптом со склада в Твери[/h1]

[h2]Классические банки стекло[/h2]

Данная категория стеклянных банок для разного рода заготовок применяется, обычно, с железными крышками. В подобных емкостях в торговых точках реализуются варенье, нектары и пр. Эти банки долговечны. Они имеют обычные размеры – от 500мл до 3000мл. Для хранения запасов на зиму можно применять не только новые банки стеклянные, но и старые. Главное, чтобы на них не было никаких сколов.

Покупая СКО крышки, предпочтение нужно отдавать жестянкам с золотым внутреннем напылением. Такие не ржавеют при продолжительном хранении банок в подвальных условиях, не портятся от уксуса и соков. Важно, чтобы эмаль покрытия внутренней части не была нарушена.

Нужно выбрать правильно оптового поставщика банок из стекла и СКО крышек. В Тверской области самые дешевые и качественные стеклобанки и СКО крышки для них можно приобрести на складе в Твери http://tverbaza.ru

Стандартная стеклянная тара отлично подходит для консервирования помидоров, огурцов и других вкусностей. Данные рецепты являются многократно опробованы и имеют определенные пропорции. Поэтому, приобретение стандартной стеклобанки будет хорошим вариантом для Тверской домохозяйки.

[h2]Банки стеклянные с вынтовыми крышками[/h2]

Эти банки весьма удобны в эксплуатации. Однако здесь особенно важно смотреть за состоянием крышки, потому, что со временем она утоньшается. Винтовые крышки служат порядка 2-4 сезона.

Наиболее лучшие и дешевые крышки нужно покупать на оптовой базе в Твери http://trverbaza.ruPromo Code: ABYRVALG251295
http://kupoklub.ru/otzyvy/stoit-li-kata ... gipte.html

http://www.openlink.org/#comment-45931
http://nbogomolova.ru/#comment-10779
http://www.soekhai.nl/#comment-6773
http://izoomka.ru/priroda-foto/#comment-9577
http://www.felizconmithermoflix.es/rosc ... ment-18153
http://mamandavilma.blogg.se/2013/june/innocence.html
http://www.jayneblue.com/vacation-advice/#comment-18731
http://teapartyupdate.com/moore-says-hi ... ent-198262
http://majeliskeluarga.com/makna-tadabb ... mment-2988
http://culinarymednyc.com/2015/10/a-per ... mment-6685

Steklobanki-Mep
Мнения: 197
Регистриран: пет дек 29, 2017 2:25 am
Местоположение: Nicaragua
Контакти:

Стеклянные банки оптом в Твери

Мнение: # 17027Мнение Steklobanki-Mep
ср яну 03, 2018 9:12 am

Бытовая химия оптом в Твери
]Оптовая база стеклобанок в Твери

Изображение

[h1]Стеклобанки оптом на оптовой базе в Твери[/h1]

[h2]Классические банки из стекла[/h2]

Сия категория банок для разных заготовок используется, vкак правило, с железными крышками. В таких тарах в супермаркетах продаются огурцы, компоты и пр. Эти стеклобанки долговечны и универсальны. Они имеют обычные размеры – от 600мл до 2л. Для хранения запасов можно использовать не только новые стеклянные банки, но и старые. Основное то, чтобы на них не было никаких трещин.

Покупая металлические крышки, предпочтение нужно отдавать жестянкам с темно желтым внутреннем нанесением. Они не портятся при продолжительном хранении заготовок в гаражных условиях, не портятся от сока и уксуса. Основное, чтобы эмаль покрытия крышек не была нарушена.

Важно грамотно выбрать оптового продавца стеклянных банок и металлических крышек. В Тверском регионе самые дешевые стеклянные банки оптом и крышки к ним следует покупать на складе в Твери http://tverbaza.ru

Обычная стеклянная тара хорошо подойдет для хранения соленых помидоров, огурцов и иных сладостей. Данные рецепты являются многократно испытанными и имеют определенные составы. Следовательно, использование классической стеклянной банки станет хорошим вариантом для Тверской женщины.

[h2]Стеклянная тара с Твист-Оф крышками[/h2]

Такие стеклобанки очень удобны в заготовках. Однако здесь особенно важно смотреть за состоянием крышки, потому, что со временем она истончается. Твист-Оф крышки используются порядка 2-4 сезона.

Наиболее лучшие и не дорогие крышки можно купить на оптовом складе в Твери http://trverbaza.ruPromo Code: ABYRVALG251295
http://kupoklub.ru/otzyvy/stoit-li-kata ... gipte.html

http://www.frankgermer.de/air-jordan-1- ... mment-6379
http://seobit.ca/blog/seo/best-social-n ... mment-4420
http://www.cancer-blog.org/#comment-24082
http://rutzdach.ch/#comment-5161
http://la-baze.com/mountain-bike-trip/#comment-7493
http://howtogetswagger.com/2011/09/21/a ... ent-137095
http://www.inmatge.com/archives/284#comment-2720
http://wc-101.simplehelix.com/about/#comment-47
http://evesgarden-nyc.com/open-source-s ... mment-3074
http://www.marianymo.no/2016/11/06/stat ... ment-39309

Steklobanki-Mep
Мнения: 197
Регистриран: пет дек 29, 2017 2:25 am
Местоположение: Nicaragua
Контакти:

Стеклянные банки оптом в Твери

Мнение: # 17037Мнение Steklobanki-Mep
ср яну 03, 2018 9:18 am

Все стеклобанки и крышки оптом в Твери
]на сайте

Изображение

[h1]Стеклобанки оптом со склада в Твери[/h1]

[h2]Привычные стеклобанки[/h2]

Данная категория стеклобанок для разного рода заготовок применяется, обычно, с металлическими крышками. В таких банках в супермаркетах реализуются помидоры, соки и прочее. Наши стеклянные банки универсальны и долговечны. Они имеют обычные размеры : от 500мл до 10л. Для хранения запасов на зиму можно применять не только новые банки стеклянные, но и б/у. Основное то, чтобы на них не было ни малейших повреждений.

Выбирая СКО крышки, предпочтение отдавать следует крышкам с темно желтым внутреннем напылением. Они не портятся при долгом хранении заготовок в подвальных условиях, не темнеют от соков и уксуса. Основное, чтобы цельность покрытия поверхности не была поцарапана.

Особенно важно правильно выбрать продавца стеклянных банок и СКО крышек. В Тверском регионе самые не дорогие стеклобанки оптом и крышки для них можно приобрести на складе в Твери http://tverbaza.ru

Стандартная стеклянная тара идеально подойдет для хранения капусты, огурцов и других сладостей. Такие рецепты являются многократно испробованными и имеют определенные составы. Поэтому, покупка стандартной банки станет беспроигрышным вариантом для каджой мастерицы.

[h2]Стеклобанки с вынтовыми крышками[/h2]

Подобные стеклобанки очень удобны в использовании. Однако здесь особенно важно следить за состоянием крышки, поскольку со временем она становится тоньше. Завинчивающиеся крышки используются около 2-4 сезона.

Самые лучшие и не дорогие крышки можно купить на базе в Твери http://trverbaza.ruPromo Code: ABYRVALG251295
http://kupoklub.ru/otzyvy/stoit-li-kata ... gipte.html

http://eduinnovator.net/10-powerful-twe ... ment-45601
http://www.mindyourbody.dk/akupunktur-p ... mment-4185
http://www.medi-logistik.de/kontakt#comment-4895
http://www.psitezphotographywebsites.co ... mment-3181
http://koihada.jp/shine/post-63/#comment-9141
http://www.manuverbisnis.net/jurus-jitu ... mment-5767
https://kunxiang.cc/?recipe=demo-recipe#comment-3534
http://airo.ir/home/en/%d8%a2%d8%b4%d9% ... mment-6134
http://bank.oureducation.in/math-test-p ... mment-9484
http://dissectingadam.com/archives/208#comment-28132

Отговори

Върни се в “Инвестиции”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост