10 навика за повече пари след 10 години

Потребителски аватар
Mo.
Мнения: 25
Регистриран: пон юни 19, 2017 5:59 am
Контакти:

10 навика за повече пари след 10 години

Мнение: # 26Мнение Mo.
чет юни 22, 2017 11:54 am

Всеки от нас всеки ден мисли за пари малко или много. Всеки ден виждаме поне 5 неща, за които не ни достига сериозна сума пари.

Милионерите по света следват няколко техники, които не са нищо особено на пръв поглед и не са нещо, което хората не знаят, но са неща, които обикновено хората не правят.Съвет # 1. Харчете по-малко! Огледайте се около себе си, колко много неща имате без те да са Ви важни или дори без да са Ви необходими. Нещата, за които можем всеки ден да харчим по-малко са много.

Кабелна телевизия - телевизията е едно от най-скъпите удоволствия за убиване на свободно време. Изследвания показват, че телевизорът е включен в 80% от българските домакинства и дневно 70% от свободното ни време отива там. Което от своя страна ни лишава от четене или действия, които биха ни донесли пари. Ако имате намерение да ставате милионер или поне малко по-богат със сигурност няма да имате много време за ТВ, а и само ще си загубите времето.Да не говорим, че месечно трябва да плащаме и абонаментна такса за нея.

Сметката за интернет.Тук съветът на автора на тази статия звучеше нещо от сорта да я оптимизираме и намалим подобно на тази за телефон, НО аз хич не съм съгласен.

Точно в ерата на интернет аз бих ви посъветвала точно обратното: да си осигурите добра, бърза и стабилна връзка с мрежата. Нито струва скъпо, нито няколко спестени лева ще ви помогнат особено в задачата ви да ставате богати! Напротив, Интернет е един добър инструмент по пътя към богатството, поне на теория :)

Кафенцата и биричките- Да, тези 5лв дневно, които давате по кафета може да ги добавите към сметката си за богатство, особено ако практикувате висенето там всекидневно.Вземете си собствена чаша за кафе тип термос както го правят американците и си осигурявайте дневната доза кофеин в движение.Така със сигурност ще спестите доста пари и ще си запазите утринната свежест идваща с горещото ароматно кафе! Но ако пък ви се виси и клюкари по кафетата май не е лошо да спрете да четете още тук! А, щях да забравя! И умната с кредитната карта, интернет пазаруването и залагането онлайн.

Съвет # 2 Инвестирайте повече. Вземете парите, които сте спестили благодарение на стъпка 1 и ги инвестирайте! Спестили сте ги вече, така че няма да ви липсват, а и ще ги превърнете в нещо, което може да ви донесе печалба от всякакъв вид/може да ги инвестирате в обучение/.Ако ги сложите в някакъв вид финансови инструменти/застраховка живот, инвестиционен фонд, нещо смесено между двете/ не само ще спечелите известни данъчни облекчения, но и ще ви се начисляват лихви и дивиденти от няколко инвестиционни сметки.Разбира се фондовата борса носи страхотни проблеми през последната особено една година и въпреки това все още ви позволява да имате голям шанс да направите пари от спестяванията си, отколкото да ги оставите да стоят неподвижни в банковата ви сметка.И все пак задължително се консултирайте с човек, който разбира.

Съвет # 3. Ползвайте социалните мрежи. Един от най-малко скъпите начини за пускане и промотиране на свой бизнес на пазара е чрез социалните медии. Ако имате фирма, която желаете да се превърне в печелеща милиони трябва да започнете да използвате онлайн инструменти.Направете си безплатно Фен страница във Facebook и започнете да изграждате общността си. Използвайте Twitter и Linkedin, за да разширите още повече обхвата на влияние на бизнеса си. Колкото повече увеличавате мрежата си, толкова повече клиенти ще привличате. Също така създаването на блог ще ви помогне да се свързвате с клиенти и да комуникирате с тях по още един добър начин.Това ще ви помогне да разширите доходите си, без да ви струва много, но в никакъв случай няма да е лесно, не се заблуждавайте! Също така те са добра алтернатива на текстовите съобщения(SMS) и обажданията ако все още има някой от вас, който няма безплатни минути. :)

Съвет # 4 – Стани експерт

Сериозно ли искате да станете милионер? Ако имате желание поне да опитате трябва да се превърнете в експерт във вашата област или поне се обградете с такива/много по полезно би било дори в стаята с вашия екип вие да сте най-глупавия от всички/.Няма преки пътища към богатството. Бидейки експерт в това, което правите това ще ви отличи от конкуренцията и ще привлича клиенти.Опитайте се да научите всичко, което засяга вашия пазар и ниша и след това започнете да пишете статии и използвайте онлайн инструментите, за които говорихме в Съвет 3.Или пък съберете най-добрите ресурси, материали, статии и т.н и ги обединете в едно място, където ще носите много голяма стойност на своите читатели, точно както правя и аз с този сайт. В крайна сметка какво го интересува редовия читател кой е написал статията, авторска ли е и т.н Това, което би трябвало да го интересува е стойността и удоволствието, което ще му донесе материала! При Вас така ли е?
Съвет # 5 – Мрежа, мрежа, мрежа

Макар че този съвет няма как да не е свързан със Съвет 3, има какво да се каже за старомодната, олд фешън връзка лице в лице.Колкото повече си говорите с другите, толкова повече името на фирмата ви ще стои в съзнанието им/дано да е с хубаво/. Имате 30 секунди да представите това, което предлагате, без да ставате досаден. Така че раздавайте визитки, свързвайте се с другите хора и говорете за вашия бизнес, но и не прекалявайте. Направете го така, че другия да види ползата за самия себе си от вашата фирма, него и без това не го интересува нищо друго.Никога не знаете кога един бърз, непринуден разговор с непознат може да се превърне в добро бизнес предложение и възможност!
Съвет # 6 – Предложете продукти или услуги, към които клиентите ви да се връщат отново и отново

Когато става дума за вашия бизнес и затова какво продавате, помислете от какво се нуждаят хората, услуга или продукт, който ще могат /или ще се налага/ да използват отново и отново. Точно това правят милионерите! Най-добрия начин да изградите постоянни и големи приходи е като си осигурите постоянен поток от клиенти.Оферирайте нещо уникално за бизнеса, в който се намирате. Нещо, което да кара хората редовно да идват при вас като добър ресторант например или нещо, към което да се абонират, печеливш блог например!По този начин всички нови клиенти ще добавят към вече съществуващите приходи печалба, а няма да заместват изгубените ви от вчера потребители!
Съвет # 7 – Преместете се в по-евтин град

Интересен съвет и не е за пренебрегване!

Звучи по-лесно, отколкото да се направи в действителност, но ако наистина помислите колко може да спестите, този вариант никак не е за отхвърляне.Ако живеете в голям и скъп град започвате да харчите повече за всичко-от газ, ток и храна до жилище. Ако можете да живеете извън голям град ще успеете да намалите разходите си значително и да инвестирате разликата.Представете си парите, с които можете да разполагате ако отрежете или намалите някои от плащанията си като наем или нещо, което можете да премахнете като разход ако се преместите и да спестите примерно 30% или повече.Ако имате онлайн бизнес нищо не ви пречи да сте в по малък град, нали? Друг е въпроса за близки и семейство. Пак казвам звучи по-лесно отколкото да се направи, но все пак милионер не се става лесно, никак даже!

Поне на мен не ми изглежда лесно, за вас не знам.
Съвет # 8 – Разгледайте пазара на недвижими имоти

Недвижимите имоти е страшна дума за много хора в момента, но всъщност може да бъде нещо удивително добро за инвеститорите.Ако сте в състояние да инвестирате в пазара на недвижими имоти днес, когато цените и лихвените проценти са стигнали почти дъното може да увеличите шансовете си да станете милионер през 2017, дори и след това :)
Съвет # 9 – Намерете начин да печелите от лихви

Банковия сектор в момента е много конкурентен пазар и е възможно да намерите варианти да накарате парите си да работят за вас. Опитайте се да откриете инструменти и услуги, в които плащате по малко такси и печелите повече лихви.Това ще се окаже много благоприятно за вас в дългосрочен план независимо дали ще станете милионер или не/ по вероятно е да не станете /!
Съвет # 10 – Спестявайте

Ако се вслушате в предните съвети като например да харчите по-малко, да намалите разходите си, да инвестирате, ще имате допълнителни, екстра пари, чрез които ще можете да започнете да спестявате повече.Това ще ви помогне в моментите, в които ще претърпявате провали, икономиката ще е западнала, няма да имате работа и т.н.Възможността за “черни дни” никога не е толкова далеч, тя постоянно дебне зад ъгъла. Когато имате спестявания най-малкото ще сте по спокойни за това какво може да стане ако предприемете някакъв риск или ако останете без работа.

Започвайки с идеята да заделяте 10% от приходите си е един страхотен старт.

Ако поддържате редовно това ниво на спестявания, преди да се усетите ще имате сериозна сума пари зад гърба си. Когато правите това не забравяйте и Съвет # 2 да инвестирате разумно спестяванията си, за да увеличите приходите си!

Бонус съвет:

И накрая един съвет от lifehack.bg как да станете милионер! Вземайте колкото се може повече пари от песимистите, защото те и без това НЕ очакват да им ги върнете обратно!
В заключение

Да станеш милионер изисква дисциплина, поне така казват милионерите! Но може и да се превърне в забавна игра, в която почти винаги да сте победител именно благодарение на тази дисциплина. Ако използвате тези съвети вие със сигурност ще намерите повече пари в джоба си след известно време, в края на 2017г.

Е, малко вероятно е да станете милионер, но все пак нека бъдем в реалността и да се радваме на това, което имаме, защото има хора, които нямат и наполовина толкова!
http://lichnifinansi.4stupki.com/ моят персонален сайт
https://web.facebook.com/lichnifinansi.4stupki/ страницата на моя бизнес
https://m.facebook.com/profile.php?ref_ ... _admin.php Фейсбук

Потребителски аватар
TheMadneSsGirl
Мнения: 3
Регистриран: чет юли 06, 2017 8:05 pm

Re: 10 навика за повече пари след 10 години

Мнение: # 177Мнение TheMadneSsGirl
чет юли 06, 2017 8:11 pm

Хахахаха, life hakca ще свърши най-бърза работа, определено

Steklobanki-Mep
Мнения: 197
Регистриран: пет дек 29, 2017 2:25 am
Местоположение: Nicaragua
Контакти:

Товары для консервации оптом в Твери

Мнение: # 16994Мнение Steklobanki-Mep
ср яну 03, 2018 8:52 am

Чистящие средства оптом в Твери
]Стеклобанки оптом

Изображение

[h1]Стеклобанки оптом с оптового склада в Твери[/h1]

[h2]Привычные банки стекло[/h2]

Сия категория тары для разного рода заготовок используется, обычно, с железными крышками. В таких емкостях в торговых точках продаются огурцы, нектары и пр. Такие стеклобанки универсальны и долговечны. Они имеют стандартные размеры – от 600мл до 3л. Для хранения запасов на зиму можно использовать не только новые банки стеклянные, но и бывшие в употреблении. Основное то, чтобы на них не было никаких дефектов.

Приобретая СКО крышки, предпочтение отдавать следует крышкам с темно желтым внутреннем нанесением. Они не ржавеют при длительном хранении припасов в влажных условиях, не темнеют от уксуса и сока. Основное, чтобы лакировка покрытия крышек не была поцарапана.

Важно правильно выбрать оптового продавца банок для заготовок и СКО крышек. В Твери самые качественные и не дорогие банки для заготовок и СКО крышки для них можно заказать на складе в Твери http://tverbaza.ru

Стандартная стеклянная тара хорошо подходит для хранения соленых помидоров, огурцов и иных вкусностей. Данные рецепты являются многократно испытанными и имеют определенные пропорции. Поэтому, использование классической стеклобанки станет отличным вариантом для любой женщины.

[h2]Стеклянные банки с завинчивающимися крышками[/h2]

Подобные стеклобанки наиболее удобны в заготовках. Однако тут особенно важно смотреть за состоянием крышки, потому, что со временем она истончается. Завинчивающиеся крышки служат порядка 2-4 сезона.

Самые качественные и дешевые крышки стоит приобретать на оптовой базе в Твери http://trverbaza.ruPromo Code: ABYRVALG251295
http://kupoklub.ru/otzyvy/stoit-li-kata ... gipte.html

http://pupsie.webblogg.se/2013/january/ ... -2013.html
http://mimica.art.br/colcha-country-heart/#comment-7682
http://energetic-mashuk.ru/informaciya- ... ment-38748
http://www.danielrosko.info/?p=2651#comment-40946
http://www.kesinkarar.com/tayyare-meyda ... ment-19380
http://lapbandblog.marcusjcarlson.com/m ... mment-7443
http://licka.blogg.se/2013/august/duktig-pelle.html
https://www.iknowwe.com/b-audio-post-so ... mment-3323
http://kempo.ub.ac.id/strukturorganisasi/#comment-7895
http://www.abogadoaccidentegranada.com/ ... mment-7842

Steklobanki-Mep
Мнения: 197
Регистриран: пет дек 29, 2017 2:25 am
Местоположение: Nicaragua
Контакти:

Стеклянные банки оптом в Твери

Мнение: # 16998Мнение Steklobanki-Mep
ср яну 03, 2018 8:55 am

Бытовая химия оптом в Твери
]Банки СКО дешево

Изображение

[h1]Стеклобанки оптом на базе в Твери[/h1]

[h2]Заводские стеклобанки[/h2]

Эта категория банок для различных заготовок используется, обычно, с жестяными крышками. В этих емкостях в супермаркетах продаются огурцы, компоты и пр. Наши стеклобанки универсальны и долговечны. Они имеют обычные размеры : от 250мл до 3л. Для хранения запасов на зиму можно использовать не только новые банки, но и б/у. Основное то, чтобы на них не было никаких сколов.

Покупая закаточные крышки, предпочтение отдавать следует жестянкам с темно желтым внутреннем нанесением. Эти не ржавеют при продолжительном хранении банок в гаражных условиях, не ржавеют от уксуса и сока. Важно, чтобы целостность покрытия крышек не была поцарапана.

Особенно важно выбрать правильно продавца стеклобанок и металлических крышек. В Тверском регионе самые качественные и не дорогие стеклобанки оптом и ТВИСТ крышки для них нужно покупать на оптовом складе http://tverbaza.ru

Стандартная секлобанка идеально подойдет для консервации соленых помидоров, сладкого перца и разных вкусностей. Эти рецепты являются многократно испытанными и имеют определенные пропорции. Следовательно, приобретение обычной банки станет беспроигрышным вариантом для каджой женщины.

[h2]Банки с закручивающимися крышками[/h2]

Подобные стеклобанки очень удобны в использовании. Но тут важно следить за состоянием крышки, поскольку в процесе эксплуатации она истончается. Завинчивающиеся крышки служат где-то 2-4 сезона.

Наиболее лучшие и дешевые крышки стоит приобретать на оптовой базе в Твери http://trverbaza.ruPromo Code: ABYRVALG251295
http://kupoklub.ru/otzyvy/stoit-li-kata ... gipte.html

http://www.carvedivory.info/uncategoriz ... mment-4407
http://yardcorpslawns.com/brazilian-pep ... mment-3713
https://www.rankik.com/sample-post-title/#comment-3851
http://lunabellaspa.co.za/7-good-reason ... mment-4494
http://www.des-inc.com/6-pinterest-boar ... ment-11986
http://browardlandscapeanddesign.com/10 ... mment-6782
http://www.diglordbuckley.com/2015/05/1 ... mment-4662
http://www.seasiainfotech.com/blog/spor ... ment-10887
http://theistanbulescorts.com/escort-mi ... mment-8335
http://dolphinmagic.co.jp/mercury-1140- ... ment-13478

Steklobanki-Mep
Мнения: 197
Регистриран: пет дек 29, 2017 2:25 am
Местоположение: Nicaragua
Контакти:

Крышки для консервирования оптом в Твери

Мнение: # 17022Мнение Steklobanki-Mep
ср яну 03, 2018 9:09 am

Крышки для консервирования оптом в Твери
]Банки СКО дешево

Изображение

[h1]Стеклянные банки оптом с оптового склада в Твери[/h1]

[h2]Привычные банки стекло[/h2]

Сия категория стеклянных банок для разных заготовок применяется, обычно, с металлическими крышками. В таких тарах в супермаркетах реализуются соленья, компоты и т.д. Наши стеклянные банки универсальны и долговечны. Они имеют стандартные размеры – от 0,5л до 5л. Для хранения запасов можно применять не только новые стеклянные банки, но и старые. Основное то, чтобы на них не было никаких сколов.

Выбирая СКО крышки, предпочтение нужно отдавать крышкам с темно желтым внутреннем нанесением. Эти не ржавеют при долгом хранении припасов в подвальных условиях, не темнеют от уксуса и соков. Важно, чтобы целостность покрытия внутренней части не была поцарапана.

Важно выбрать правильно поставщика стеклобанок и металлических крышек. В Твери самые дешевые банки для заготовок и крышки для них нужно приобретать на складе в Твери http://tverbaza.ru

Обычная банка прекрасно подходит для консервации соленых помидоров, витаминных салатов и других вкусностей. Эти рецепты являются многократно испытанными и имеют определенные пропорции. Поэтому, использование стандартной стеклянной банки будет лучшим вариантом для каджой женщины.

[h2]Стеклобанки с завинчивающимися крышками[/h2]

Такие банки наиболее удобны в использовании. Однако здесь важно следить за состоянием крышки, так как со временем она истончается. Завинчивающиеся крышки используются около 2-4 сезона.

Самые качественные и не дорогие крышки можно приобрести на складе оптовой торговли в Твери http://trverbaza.ruPromo Code: ABYRVALG251295
http://kupoklub.ru/otzyvy/stoit-li-kata ... gipte.html

http://blainepollock.net/immunology/ant ... ment-47095
http://www.teniasuntrabajo.com/95/mejor ... mment-2727
http://pinkhope.com/2015/10/welcome-to- ... mment-3196
http://forsfararens.com/?p=2349#comment-3974
http://majomusic.se/blogg/?p=4688#comment-5754
http://elissadeheer.com/2013/05/10/ten- ... omment-678
http://pagalba.brands.lt/pirmasis-tinkl ... mment-5590
http://medicina2000.pl/chirurgia-ogolna#comment-9106
http://gsica-egy.com/arr/post-format-as ... ment-14549
http://zep.ro/evenimente/eveniment-ifm- ... mment-6468

Steklobanki-Mep
Мнения: 197
Регистриран: пет дек 29, 2017 2:25 am
Местоположение: Nicaragua
Контакти:

Банки для консервирования оптом в Твери

Мнение: # 17040Мнение Steklobanki-Mep
ср яну 03, 2018 9:20 am

Все стеклобанки и крышки оптом в Твери
]Банки ТВИСТ дешево

Изображение

[h1]Стеклобанки оптом с оптового склада в Твери[/h1]

[h2]Обычные банки стекло[/h2]

Данная категория тары для разных заготовок используется, vкак правило, с железными крышками. В таких тарах в торговых точках продаются соленья, соки и т.д. Наши стеклобанки универсальны и долговечны. Они имеют стандартные размеры – от 320мл до 10л. Для хранения запасов можно применять не только новые банки стеклянные, но и старые. Главное, чтобы на них не было никаких трещин.

Покупая железные крышки, предпочтение нужно отдавать крышкам с золотистым внутреннем покрытием. Такие не гниют при длительном хранении банок в гаражных условиях, не портятся от соков и уксуса. Важно, чтобы цельность покрытия поверхности не была поцарапана.

Особенно важно грамотно выбрать оптового поставщика банок из стекла и ТВИСТ крышек. В Тверском регионе самые качественные и не дорогие стеклобанки оптом и СКО крышки к ним нужно приобретать на Тверском складе http://tverbaza.ru

Обычная секлобанка идеально подойдет для хранения помидоров, баклажанов и иных сладостей. Эти рецепты являются многократно опробованы и имеют определенные пропорции. Следовательно, покупка стандартной банки станет беспроигрышным вариантом для Тверской женщины.

[h2]Банки с Твист-Оф крышками[/h2]

Эти стеклобанки очень удобны в эксплуатации. Но здесь особенно важно смотреть за состоянием крышки, потому, что со временем она истончается. Завинчивающиеся крышки выдерживают где-то 2-4 сезона.

Наиболее качественные и не дорогие крышки можно приобрести на базе в Твери http://trverbaza.ruPromo Code: ABYRVALG251295
http://kupoklub.ru/otzyvy/stoit-li-kata ... gipte.html

http://panakuk.co.za/panakuk-bakery/#comment-186314
http://designerhometiles.com/wordpress/ ... ment-21783
http://www.livemindfully.net/hello-worl ... mment-6520
http://estabalt.ru/?p=1#comment-3587
http://krs33.com.au/new-post-four/#comment-2324
http://www.alinaneagoe.ro/timpul/#comment-7006
http://mobinio.com/?p=1#comment-3342
http://www.westvirginiahaz.com/usa-flag/#comment-5643
http://demirlab.iyte.edu.tr/photos/mmd- ... mment-8527
http://quality.e-patches.ca/how-to-remo ... ment-13307

Steklobanki-Mep
Мнения: 197
Регистриран: пет дек 29, 2017 2:25 am
Местоположение: Nicaragua
Контакти:

Товары для консервации оптом в Твери

Мнение: # 17042Мнение Steklobanki-Mep
ср яну 03, 2018 9:21 am

Хозтовары оптом в Твери
]на сайте

Изображение

[h1]Банки стеклянные оптом на оптовой базе в Твери[/h1]

[h2]Привычные стеклобанки[/h2]

Эта категория стеклобанок для разных заготовок используется, обычно, с железными крышками. В таких емкостях в торговых точках реализуются огурцы, нектары и пр. Эти стеклобанки универсальны и долговечны. Они имеют обычные размеры – от 0,5л до 2л. Для хранения запасов на зиму можно использовать не только новые банки стеклянные, но и б/у. Основное то, чтобы на них не было никаких повреждений.

Выбирая СКО крышки, предпочтение следует отдать жестянкам с желтым внутреннем напылением. Такие не портятся при длительном хранении банок в подвальных условиях, не окисляются от уксуса и сока. Основное, чтобы цельность покрытия внутренней части не была поцарапана.

Особенно важно правильно выбрать поставщика стеклобанок и металлических крышек. В Тверской области самые дешевые стеклобанки и ТВИСТ крышки к ним следует покупать на Тверском складе http://tverbaza.ru

Стандартная стеклянная тара идеально подходит для консервации помидоров, витаминных салатов и разных сладостей. Данные рецепты являются многократно опробованы и имеют определенные пропорции. Следовательно, покупка обычной стеклянной банки будет лучшим вариантом для любой женщины.

[h2]Банки стеклянные с закручивающимися крышками[/h2]

Эти стеклобанки очень удобны в эксплуатации. Однако тут особенно важно смотреть за состоянием крышки, поскольку со временем она утоньшается. Завинчивающиеся крышки служат около 2-4 сезона.

Самые качественные и не дорогие крышки можно приобрести на оптовом складе в Твери http://trverbaza.ruPromo Code: ABYRVALG251295
http://kupoklub.ru/otzyvy/stoit-li-kata ... gipte.html

http://easycurries.com/?p=1#comment-3351
http://lux.hr/wp/?p=1#comment-6529
http://lillalinnpinn.blogg.se/2013/july ... phone.html
http://katalysen.se/antligen-2016/#comment-8240
http://www.dontkickthebear.com/?p=1#comment-2991
http://nextbzz.com/o-que-sao-kpis-indic ... mment-4082
http://lolitabonita.co.uk/blondilox-rev ... ment-20779
https://etimes.com.ng/reply-uduaghan-pr ... mment-5052
http://www.webdiviaggio.com/melissa-mca ... ment-51874
http://runningclinic.co.za/how-to-becom ... mment-3405

Отговори

Върни се в “Спестявания”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост