Правила за ползване на форума.

Потребителски аватар
Fascinated
Site Admin
Мнения: 10
Регистриран: съб юни 17, 2017 8:53 pm

Правила за ползване на форума.

Мнение: # 19Мнение Fascinated
чет юни 22, 2017 9:42 am

Правила за ползване на форум L community 🙂

Здравейте, дами.
За да бъде по-лесна комуникацията ни, намирането на темите, които ни вълнуват и по-лесно четенето на коментари, както и писането на такива се налага да спазваме някои правила за публикуване във форум
LCommunity.org

Екипът/Администрацията/ на форума запазва правото си да променя или добавя нови такива, по което и да е време ако сметне това за необходимо.

За въпроси и обратна връзка винаги можете да се обърнете към НАС http://www.lcommunity.org/phpbb/memberl ... ?mode=team

И преди всичко да напомним какви правила за ползване на сайта сте се съгласили да спазвате още при регистрацията си:

1.Всеки потребител има правото да задава нови теми и да публикува отговори на вече съществуващи такива.
1.1.Червеният цвят ще бъде ползван САМО от Eкипа за корекции към потребители или предупреждения.
1.2. Бутон "редакция" ще бъде ползван само за редактиране на правописни, пунктуационни, граматически грешки или сходни такива на вече публикувани мнения и теми от потребителите.
1.3. Не е позволено на потребителите да трият вече публикувани теми и мнения. При неспазване на това правило, потребителят ще бъде санкциониран с временно спиране на достъпа му до форума.
2. По преценка на Aдминистрацията/Eкипа/ е възможно заключването на дадена тема, поради изчерпаното й съдържание или друга причина.
2.1. Администрацията/Екипът/ ще уведомява авторът й и причините, поради които се налагат такива действия.
3. Писането на кирилица е задължително.
3.1. При неспазване на това правило модераторите ще предупреждават потребителя и при непоследващи действия ще бъдат изтривани мнения без предупреждение.
4. Молим да се придържате към публикуване на отговори само по зададените теми за обсъждане. Както и да пускате темите си в съответния раздел. Спамът няма да се толерира.
5. При публикуване на нова тема молим заглавието й да бъде достатъчно изчерпателно и съдържателно, за да става ясно на потребителите какво ще се обсъжда в нея.
6. Нецензуриран език, грубо отношение и заплашителни нападки не се толерират. Такива мнения ще бъдат трити без предупреждение, а авторите им подлежат на санкциониране - временна забрана за достъп или бан.
7. Не е разрешено ползването на форума с множество регистрации от един и същ потребител ,освен ако това не е разрешено от съответния форумен администратор.
7.1 Спам с цел реклама не се толерира. Рекламата във форума се заплаща.
7.2. Опити за такава ще бъдат своевременно премахнати, а потребителите ще бъдат санкционирани с директен бан.

[u]Екипът на LCommunity прави всичко възможно да следи спазването на правилата. Предполагаме разбирате, че всеки потребител изразява личното си мнение, а не това на Aдминистраторите и Mодераторите. Съответно не носим никаква отговорност за това(изключвайки съобщенията от самите личности).

Ако забележите нередност, boot или каквото и да е, молим Ви да проявите съдействие и да ни уведомите за това.

Заключена

Върни се в “Правила”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост